Kategorier

Kontakt oss

 

 

 

Vi fører det meste av sexleketøy.

I vår nettbutikk vil du blant annet finne vibratorer, dildo, erotiske filmer, glidemiddel, kondomer, vaginaer, dukker, sexy undertøy, penisringer m.m.

 

 

Om oss

bad4you ble stiftet i 2016. Etter mange måneder med planlegging/kartlegging ble avgjørelsen tatt om å danne et selskap og videreutvikle forretningsideene. 4play4you importerer og videreselger varer. Det er viktig å nevne at vi kun importerer og selger sterke merkevarer fra anerkjente utenlandske leverandører. Vi har også eget lager i Norge slik at vi hele tiden har rikelig og riktige varer på lager. Dette er en viktig faktor når det gjelder å minimalisere leveringstiden til deg som kunde.

Vår visjon er å være best i Norge på erotiske og seksuelle hjelpemidler på nett, med det mener vi at våre kunder skal oppleve oss som den tryggeste og beste leverandøren i dette markedet. Vi ønsker at våre kunder skal få en god opplevelse ved å handle hos oss. For å gjøre kunden fornøyd tilbyr vi et stort utvalg av kvalitetsprodukter, samt ordrebekreftelse med postens pakkesporing via epost/sms

Butikken

bad4you.no har mye for alle. Vår visjon er å kunne imøtekomme dine behov som vår kunde på best mulig måte.  Vi skal da selvfølgelig gjøre vårt ytterste for å skaffe akkurat den varen til deg. Vi sender varer over hele landet og vår styrke ligger i gode løsninger med korte leveringstider, kvalitetsprodukter og fornuftige priser.

Trygghet er viktig

Det er viktig for oss å levere kvalitets produkter så rimelig som mulig, til rett tid og så raskt som mulig. Vår tilgjengelighet skal øke din trygghet ved handel på www.bad4you.no. Vi understreker også at all informasjon du legger igjen på våre sider blir behandlet konfidensielt, og vil ikke kunne ses av andre.

Diskré forsendelser

Diskresjon er et av våre fokusområder. Du som kunde vil alltid få en sikker og diskré forsendelse fra oss. Det er en selvfølge at våre kunders diskresjon blir ivaretatt på en sikker og profesjonell måte.

Kontaktinformasjon

bad4you  kan kontaktes pr. epost/sms alle dager, vi svarer på alle henvendelser innen 24 timer fra vi mottar din henvendelse. Har du spørsmål om en vare, eller lurer du på noe i forbindelse med et kjøp.

Kontakt oss gjerne på sms eller epost

dsm@dmimport.no

telefon 40140638

 

 


COPYRIGHTS © 2016 BAD4YOU
Created by TOMJOHN