Kategorier

Kontakt oss

 

 

Lyst på en uforglemmelig kveld?

 

Det er kanskje ikke like lett bestandig og sitte på nett og finne ut hva man har lyst til å handle.

Da kan et homeparty være tingen.

Her får du gjøre deg kjent med våre produkter, og muligheten til å spørre våre konsulenter de spørsmål du måtte ha om produktet. Dette er også et veldig morsomt utgangspunkt for å samle venner og bekjente for et lystig lag.

Koster det noe å arrangere party? Et bad4you party er gratis. Vi er der for å selge, og for å informere. Vertinnegave? De som holder partyet får vertinnegave.

Denne reguleres etter hvor mye dere har bestilt. Jo flere bestillinger desto større blir vertinnegaven. Vertinnegaven avtales i samråd med konsulent, og vertinnen får bestemme selv hva hun ønsker i gave etter gitte rammer.

Hva skjer på et party? Konsulenten vil først ta en kort presentasjon av bad4you, hvordan dere bestiller og får tilsendt varene. Deretter blir det presentert et bredt utvalg av våre produkt, hvor produktene blir sendt rundt. Da får dere se og føle på kvaliteten til produktene, og teste de forskjellige funksjonene de måtte ha. En presentasjon tar ca 2-3 timer, avhengig av antallet deltakere. Etter presentasjonen vil dere få mulighet til å bestille de produktene dere måtte ønske.

Hvorfor velge bad4you? bad4you er en uavhengig importør av erotiske produkter noe som gjør at vi kan levere deg alt hva våre konkurrenter kan, pluss et enda større varesortiment og mange spesialiteter ! . bad4you har landets største utvalg?.

Vi kan tilby alt fra morosaker, softcore til spesialiteter og hardcore produkter. bad4you har meget dyktige konsulenter. Våre konsulenter kan dette med erotiske produkter og har opplæring i å veilede deg som kunde. bad4you er oppdatert på varesortiment og nyheter i markedet. 

Vi importerer fra 15 forskjellige land og fører de fleste varemerker. Det vi ikke har på lager kan vi i hvert fall skaffe deg siden vi er en uavhengig importør.

bad4you har de aller beste prisene.?

-Det er kamp om kundene i dag og våre priser skal være en av grunnene til at du skal velge oss. Se vårt utvalg og priser på 

www.bad4you.no

bad4you har hurtig levering av varer. Du får levert varene raskt siden vi har et bra varelager. Du kan også velge hvordan du vil ha.varene levert. Til vertinnen, eller sendt pr post diskree med avsender Vipservice. bad4you er en trygg og tillitsfull partner. Det du avtaler er vi opptatt av å holde.

Vi er nøye med avtaler og du skal alltid være trygg på at vi er på plass til avtalt tid. bestille?

salg@dmimport.no merk: homeparty


COPYRIGHTS © 2016 BAD4YOU
Created by TOMJOHN